Team Snickar’n

Snickarn i Asarum tar sig an alla former av byggnadsarbeten i Karlshamn med omnejd, från nybyggnationer till renoveringar av exempelvis kök och badrum till hela totalentreprenader.

OFFERTFÖRFRÅGAN »

Vårt team

Lars
LarsVD Snickar'n
Älskar full fart. Träning och tycker vintern är helt fantastisk med ett par skidor i handen. Favoritjobb. Skapa, rita, designa och lösa problem med kunder.
Alexander
Alexander
Trivs bra med mitt jobb. Vart runt på byggen så länge jag kan minnas.
Gillar att träffa så mycket spännande människor och att man ständigt utvecklas som snickare.
Kristian
Kristian
Tycker om vinter, snö och snowboard. Få saker är bättre än en solig, krispig dag på berget.
Gillar att arbeta med hammaren och sänksågen.
Emil
Emil
Tycker om att laga en god måltid med en kall öl i näven på fredagskvällen efter en produktiv vecka.
Eller framför grillen en sommarkväll.
Gillar variationen i vårat yrke, hur man utvecklas och lär sig nya saker.
Jimmie
Jimmie
Älskar att steka i solen med en fotboll vid foten, så de bästa jobbet är helt klart bygga soldäck.
Variationen i detta yrket är de bästa därför gillar jag att snickra det mesta.
Erik
Erik
Jag älskar träning, en skön dag på havet, den friska luften på alptopparna och riktigt sköna skor. Variationen, utmaningarna och utrymmet för kreativt arbete i kombination med vårt underbara gäng är oslagbart. Världens bästa jobb.

Vårt kompetenta team hjälper er med det mesta!

Vår mångåriga branscherfarenhet i kombination med en ständig nyfikenhet på nya råd och rön gör att vi alltid kan erbjuda ett kvalitativt och effektivt arbete till ett lågt pris, oavsett om kunden är en privatperson, ett företag eller en industri.

Många av våra kunder har genom åren valt att återkomma till oss för nya samarbeten, något som vi känner en stor yrkesstolthet inför. Vi ser gärna att du blir ännu en i raden av våra nöjda och långvariga kunder, och välkomnar dig därför att kontakta oss för referenser till tidigare uppdragsgivare.

Alltid ett gediget arbete!

Genom åren har Snickarn i Asarum utfört alla möjliga former av byggarbeten. Från mindre snickerijobb till större nybyggnationer och totalentreprenader.
Vi tar oss an alla arbeten med samma passionerade inställning och utför alltid våra uppdrag snabbt och effektivt utan att för en sekund tumma på kvaliteten. Att göra våra kunder nöjda är det vi brinner för och vi delar därför gärna med oss av referenser från tidigare arbeten!

Alltid tydliga och trygga avtal!

På Snickarn i Asarum tror vi på den personliga servicen, förankrad i det lokala samhället. Vi har alltid strävat efter att vara en välintegrerad del av den region vi verkar i, för att på så sätt kunna knyta solida och trygga avtal med våra leverantörer och underentreprenörer och varaktiga relationer med våra många kunder.
Vi tror på ärlighet, tydlighet och öppenhet – i klassisk Blekingeanda.

REFERENSER